Close

Welkom bij:

DE SOCIAL SHIFT ACADEMY

Praktijk cursussen om social media in te zetten voor jouw carrière of bedrijf

'De Social shift academy is een uniek opleidingstraject waarbij het opdoen van praktijkervaring centraal staat. In een jaar word je op unieke wijze klaargestoomd

tot social media professional. Onze praktijkopleiders staan dagelijks met de voeten in de klei.'

Interesse?  Laat hieronder je gegevens achter!

En na afloop?

Met het afronden van een cursus ben je in staat om bedrijven te helpen naar een volgend level op het gebied van social media. Je kunt lagen verbinden binnen een organisatie en medewerkers activeren. Kortom; meer kansen op new business!


  • Werkplek leren: ervaringen gebruiken die je opdoet in je dagelijkse werk;
  • Producerend leren;
  • Ervaringen uitwisselen met andere cursisten en andere professionals;
  • Systematische begeleiding door je coach 
  • In het opleidingstraject stel je je eigen Persoonlijk Opleidingsplan samen. Dat doe je op basis van vastgestelde competenties van de mediawijsheid competentiemodel. 


Gedurende het opleidingstraject werk je aan social media competenties. Je reflecteert op het proces en deze reflecties leg je vast in je portfolio. Dit noemen we producerend leren. Op deze manier werk je aan de ontwikkeling van je competenties.

Over de academy

Wil jij je kennis en kansen vergroten? Wil jij kans maken op een baan als social media manager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leiden je op op tot Social Master.


De Social shift academy is een individueel opleidingstraject waarbij deelnemers opgeleid worden op het gebied van professionele inzet van social media.


Het opleidingstraject is duaal opgezet en bestaat uit een combinatie van werken (werkdeel) en leren (opleidingsdeel). Je wordt dan ook zowel begeleid door een coach op de werkplek als een docent klassikaal.

Locatie

Voor wie is de Social shift academy?

De academy is voor medewerkers van een organisatie, maar ook voor werkzoekende, studenten, zij-instromers en carriëre-switchers.


Raadhuislaan 2a 

5345 GM Oss


Locatie is naast het station Oss op 5 minuten

loopafstand.


Algemene informatie

T: 085 - 876 94 35

M: info@apostle.nl


Apostle

Raadhuislaan 2a 

5345 GM Oss

Contact