Verbeter het imago van jouw bedrijf door merkambassadeurs te creëren

Medewerkers zijn een onmisbaar onderdeel van je organisatie. Zonder medewerkers kan je bedrijf immers niet functioneren. Maar wist je dat iedere medewerker een potentiële merkambassadeur is? Door je medewerkers te activeren op social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf en geef je het een gezicht. Zo wordt je bedrijf benaderbaar voor (potentiële) klanten.

Social binding

Maar hoe bind je medewerkers aan je organisatie en zorg je dat ze trots zijn op hun werk en werkgever? Onderzoek geeft aan dat medewerkers die zich verbonden voelen, waardevolle merkambassadeurs zijn die nieuwe klanten en medewerkers aantrekken.

Social media is een geschikt platform voor het uitdragen van successen, mooie projecten en tevreden klanten. Door de likes, shares en reacties ervaren medewerkers waardering vanuit hun netwerk. Daarom helpt Apostle organisaties medewerkers op social media te activeren.

De perfecte combinatie
Apostle heeft de tools en unieke methodiek om het netwerk te benutten van medewerkers. En met betaalde campagnes bereiken we nieuwe doelgroepen. Paid en earned media is de perfecte combinatie om het imago te verbeteren. Download de whitepaper over onze werkwijze.

Samenwerkingen

Apostle heeft samenwerkingen met zorginstellingen, Jaarbeurs, De Persgoep, juridische bedrijven etc op het gebied van social binding

 

 

Meer informatie

Referenties

Je interesse gewekt?

Contact algemeen

T: 085 – 876 94 35
M: info@apostle.nl

Offerte aanvragen
Bezig met versturen
Interesse?
Offerte aanvragen