Een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen?

Social media horen voor veel mensen bij het dagelijks leven. We checken Facebook wanneer we wakker worden, maken op ons werk nieuwe connecties via LinkedIn en scrollen nog even door Instagram voor we ’s avonds het licht weer uit doen.

Social Marketing & Sales

Als je een nieuw product of dienst onder de aandacht wil brengen bij bestaande of nieuwe klanten, of op zoek bent naar nieuwe leads om je omzet te verhogen, dan is social media zeer geschikt om je doelgroep te bereiken. Via social media kunnen bedrijven op een ongedwongen manier onderdeel zijn van het dagelijks leven van (potentiële) klanten en kunnen producten en diensten onder de aandacht worden gebracht zonder dat dit overkomt als ongevraagde reclame. Uit recent (2017) onderzoek blijkt dat negentien tot 31 procent van de consumentenaankopen is beïnvloed door social media.

Maar hoe zorg je voor een groot bereik?

De Social marketing & sales oplossing van Apostle zorgt voor een betaalbare en duurzame oplossing voor iedere organisatie.

De perfecte combinatie
Apostle heeft de tools en unieke methodiek om het netwerk te benutten van medewerkers. En met betaalde campagnes bereiken we nieuwe doelgroepen. Paid en earned media is de perfecte combinatie.

Return on investment
Je bedrijf, product of dienst wordt bekend in de doelgroep en met de juiste call-to-actions stimuleren we de verkoop. Download de whitepaper voor meer informatie

Whitepaper

Referenties

Heeft u vragen?

Apostle Oss

Raadhuislaan 2A, 5341 GM Oss

Routebeschrijving

Apostle Denmark

Vandet Mosevej 4, 8840 Rødkærsbro, DK

Contact algemeen

T: 085 – 876 94 35
M: info@apostle.nl

Contact Administratie

T: 085 – 876 94 35
M: administratie@apostle.nl

Contact support

M: support@redact.zendesk.com

Offerte aanvragen
Bezig met versturen