De juiste kandidaat vind je via social media

Wist je dat het merendeel van de werkzoekenden via-via een baan vindt? Vrienden en bekenden wijzen elkaar offline en online op openstaande vacatures. Het lijkt eenvoudig om social media in te zetten voor het werven van nieuw personeel. In de praktijk lopen werkgevers echter tegen obstakels aan.

Social recruitment

De Social recruitment oplossing van Apostle zorgt ervoor dat recruitment via social media wél werkt.

De perfecte combinatie
Apostle heeft een tool (Redact) en unieke methodiek om het netwerk van medewerkers te benutten. Daarnaast kunnen wij met betaalde campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn nieuwe latente doelgroepen bereiken. Een perfecte combinatie tussen paid en earned media is onze oplossing voor je recruitment problematiek.

Mogelijkheden
De vacature wordt getoond aan relevante kandidaten op basis van demografie en eigenschappen. Met de juiste call-to-action genereren we via een landingspagina inschrijvingen op vacatures. Je werkgevers imago verbeteren en werknemers binden aan je bedrijf? Ook daar hebben wij oplossingen voor.

Samenwerkingen
Apostle heeft samenwerkingen met Nationale vacaturebank, Start People, PostNL, Asa, Zorgdesq en De Persgoep op het gebied van social recruitment.

 

Download informatiepakketGa het gesprek aan

Referenties

Je interesse gewekt?

Wil je meer geschikte kandidaten in een kortere tijd, een latente groep kandidaten aanspreken en een gelijktijdige branding van uw bedrijf op social media? Neem dan vrijblijvend contact op met Apostle en zie wat de Social recruitment oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Contact algemeen

T: 085 – 876 94 35
M: info@apostle.nl

Guus van de Mond

Social recruitment specialist
guus.van.de.mond@apostle.nl

Offerte aanvragen
Bezig met versturen