Wat houdt social advertising in?

Social advertising is letterlijk adverteren op social media. Dit is niet alleen relatief goedkoop, het is ook zeer efficiënt. Jouw boodschap direct op de tijdlijn van jouw doelgroep via Facebook, Instagram en LinkedIn. Bij Apostle doen we dit (met succes) al jaren voor verschillende organisaties waaronder:

  • De Persgroep Nederland
  • ASA (waaronder opdrachten voor Primark, Coolblue en Schiphol)
  • PostNL
  • JobXion
  • Franchiseplus
  • Tulpen Promotie Nederland (in opdracht van Concept Factory)
  • Aldivèr

Social Leadgeneratie

Om goede kwalitatieve leads te genereren is de belofte en onderscheidend vermogen belangrijk. De trechter om een online bezoeker om te zetten naar een lead is een specifieke kwaliteit van onze specialisten. Vanuit een advertentie op Facebook, Instagram of LinkedIn sturen wij de doelgroep door naar een mobielvriendelijke landingspagina. Op deze voor conversie geoptimaliseerde pagina plaatsen wij een call-to-action zodat de doelgroep gegevens achter laat.

Social Recruitment

Er is momenteel veel vraag naar goede medewerkers. Het vinden van goede medewerkers is echter niet vanzelfsprekend. Door te adverteren via social media vinden wij een latente groep kandidaten. Of dit nu hoog- of laaggeschoolden zijn. Wij vinden de kandidaten die jij zoekt! We maken gebruik van een mobielvriendelijke landingspagina waar we de vacature plaatsen en een laagdrempelig inschrijfformulier. De inschrijvingen komen direct in jouw mailbox. Daarnaast denken wij ook na over de boodschap en het werkgevers imago. Waarom zouden kandidaten immers voor jouw bedrijf kiezen?

Vacatures eenvoudig delen via de LinkedIn profielen van medewerkers?
Bekijk onze software oplossing!

Je interesse gewekt?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Contact algemeen

T: 085 – 876 94 35
M: info@apostle.nl

Offerte aanvragen
Bezig met versturen