Social media redacteur

De Social media redacteuren van Apostle komen bij jouw bedrijf op locatie en dragen het bedrijfsverhaal uit op social media.
De frequentie van dit bezoek is afhankelijk van de individuele behoefte van een bedrijf. Er wordt dan bijvoorbeeld een video gemaakt en vijf à zes berichten.
Zo ondersteunt Apostle bedrijven om actief te zijn op social media. Bekijk ook eens onderstaande video!

 

Werkwijze

Adverteren op Facebook en Instagram mogelijk

Maandelijks telefonisch adviesgesprek

Maandelijkse rapportage

We starten maand één met een intakegesprek waarbij we de behoeften in kaart brengen. Hierop volgt een uitgebreid plan van aanpak met benchmarks en een 0-meting. Vervolgens koppelen we de social media accounts van je bedrijf en medewerkers met onze applicatie. Vanaf dat moment start de redacteur met het maken van content voor je social media kanalen! Bekijk ook onze cases eens.

Video’s
Video’s spelen een belangrijke rol op social media.Denk bijvoorbeeld aan een productpresentatie, een klantervaring of een medewerker aan het woord. Wij raden aan om een video van maximaal 30 seconden op te nemen. Natuurlijk zal de redacteur hier op aansturen. De video wordt heel praktisch met een goede smartphone opgenomen en waar nodig geknipt.

Persoonlijke redacteur
Je persoonlijke redacteur helpt u met het plaatsen van de content op je zakelijke account, maar ook op de persoonlijke accounts van je medewerkers (de ambassadeurs van je bedrijf) doormiddel van onze redactie-applicatie.

Social redactie-applicatie
Met onze speciale social redactie-applicatie koppelen wij je social media accounts en kun je de gemaakte posts eenvoudig vanuit je mail goed- of afkeuren. Zo houd je zelf de regie en eindredactie. Lees meer over ‘Redact’.

Adviesgesprek met expert
In een maandelijks telefonisch gesprek geeft onze expert adviezen over de beste content en beantwoordt hij of zij al je vragen. Zo nemen we je mee in het traject! Meer kennis nodig? Lees ook ons blog!

Adverteren
Wil je het geheel een boost geven en je doelgroep optimaal bereiken? Wij zijn gespecialiseerd in adverteren op Facebook en Instagram! Lees meer over ‘Social Advertising‘.

Interesse?

Wij geven je graag meer informatie.

Contact algemeen

T: 085 – 876 94 35
M: info@apostle.nl

Offerte aanvragen
Bezig met versturen