De zes grote voordelen van het creëeren van merkambassadeurs!

Mensen willen steeds vaker een gezicht zien achter een logo. Een gezicht van degene die het bedrijf runt. En ook zeker een gezicht van de medewerkers die mede het bedrijf succesvol hebben gemaakt. Die echtheid maakt een bedrijf meer tastbaar. … Read More

Featured Post

Persbericht: Just Connecting en Apostle gaan partnership aan

Oss, 29 januari 2018 Just Connecting en Apostle gaan partnership aan Na een succesvolle pilot in 2017 hebben Richard van der Blom van Just Connecting en Apostle besloten om met ingang van januari 2018 hun samenwerking te intensiveren middels een … Read More

Featured Post

In gesprek met een campagne manager: over raak schieten met social recruitment (ook buiten de lijntjes)

Maak kennis met Angela: Angela weet stiekem nog niet zo veel van social media af, maar is wel een ervaren schrijfster. Om het bedrijf Apostle beter te leren kennen en omdat wij het altijd fijn vinden om een verse blik … Read More

Featured Post

De spijker op zijn kop: social recruitment in de bouw

Jaren geleden heb ik een blauwe maandag in de bouw gewerkt. Met knikkende knieën en twee linkerhanden blufte ik me door de sollicitatierondes heen. Zonder te weten of ik een schroef linksom of rechtsom in het hout moest draaien, werd … Read More

Featured Post

Adverteren op Snapchat: hoe dan?

Hi leuk dat je er weer bent! In mijn vorige blog introduceerde ik Snapchat. Nu wordt het echt spannend, ik ga namelijk in op de advertentiemogelijkheden. Super interessant, als je het mij vraagt … Snapchat is in het bedrijfsleven nog … Read More

Featured Post

De hele wereld snapt. Snap jij (het)?

Hoi lezer! Ik ben Demi, en ik werk bij de marketing afdeling van Apostle. Ik doe een onderzoek naar de advertentiemogelijkheden van Snapchat. Zelf ben ik een behoorlijke Snapchatfreak, dus over een onderzoeksonderwerp hoefde ik niet lang na te denken. … Read More

Featured Post

LinkedIn: meer dan een kaartenbak!

  Dagelijks kom ik in contact met nieuwe mensen via LinkedIn. Ook na een eerste kennismaking is het bijna standaard procedure om de persoon op te zoeken en uit te nodigen voor een connectie. Zo vergroot ik mijn netwerk in … Read More

Featured Post

Hoe breng je structuur in je content?

Hieronder schotelen we je enkele tips voor die je helpen met het structureren van je sociale kanalen! Altijd issues We hebben het eerder al over contentplanning gehad. Het is een goed idee om in je social media in te spelen … Read More

Featured Post

Aaargh, social media stress!

Sociale media zijn er om de leuke momenten van je leven te delen, denk jij. Want: je maakt je eigen geluk, en als dat je niet lukt, fake je je eigen geluk. Social media heeft steeds meer invloed op hoe … Read More

Featured Post

Social shift academy; een leerwerkplek in de social media branche

De Social shift academy is een individueel opleidingstraject van Apostle waarbij deelnemers opgeleid worden voor een carrière in de wereld van social media. Het doel van de opleiding is om kandidaten waarbij ervaring of kennis ontbreekt, een kans te bieden … Read More

Featured Post