Publiceer social media berichten via de profielen van medewerkers!

Met Apostle Connect schrijf je social media berichten en selecteer je collega(‘s) om het bericht aan voor te stellen. Via de mobiele app kunnen collega’s met één druk het voorgestelde bericht publiceren op hun eigen Facebook, Twitter en LinkedIn profiel.

Enorm online bereik

Meer weten over Apostle Connect?

Social slimmeriken

Apostle connect maakt van iedere collega een online communicatiekanaal. Een hoger bereik én hogere betrokkenheid binnen handbereik.

Slimmeriken in de bouw

Slimmeriken in de zorg

Slimmeriken in de dienstverlening

Apostle helpt organisaties om social media op een duurzame wijze succesvol in te zetten voor recruitment, marketing & sales en het verhogen van binding met doelgroepen. We activeren het bestaande netwerk van merk-ambassadeurs en bereiken nieuwe netwerken met doelgerichte campagnes via social media. Bovendien leren en inspireren we jou, je collega’s en je organisatie om zélf online actief te worden via personal branding. Zo wordt het geen eenmalig project, maar een blijvende beweging. De Social shift noemen we dat.

Via de Social shift methode is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de handige app.
Is er te weinig kennis op de marketing- of recruitment afdeling? Onze social activatie coaches, campagnemanagers en social media redacteuren zorgen dat doelstellingen behaald worden.

Wist je dat ieder van je collega's honderden personen in zijn of haar online netwerk heeft?

Zelf aan de slag?

Contact
Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
info@apostle.nl
085 - 8769435

© 2018 Apostle B.V. KvK-nummer: 57449104 Btw-nummer: NL852584362B01

Terms and Conditions