Apostle Connect

Apostle Connect is hét social media-platform om uw medewerkers actief te betrekken bij uw communicatie. Dat zorgt voor aanzienlijk meer authentieke content vanaf de werkvloer én een veel groter bereik. Zo draagt de inzet van social media eindelijk bij aan uw doelstellingen.

Apostle Connect bestaat uit een online platform en een app. Hiermee kunnen medewerkers op persoonlijke titel berichten uit de organisatie delen met hun eigen netwerken. Dat levert u ‘eindeloos’ veel meer bereik op dan uw corporate accounts, die sterk worden afgeknepen door de social media-kanalen.

Bovendien kunnen uw medewerkers eenvoudig zelf berichten voor publicatie indienen. Dat leidt tot veel meer authentieke content, zonder dat u de regie verliest. Dankzij de praktische eindredactiefunctie gaat er immers geen bericht weg zonder dat u het gezien heeft.

Uw medewerkers groeien zo uit tot ware ambassadeurs en u boekt eindelijk concrete resultaten op het gebied van marketing, sales en recruitment.

Meer betrokkenheid, meer bereik, meer resultaat

  • Authentieke, relevante content
  • Vanuit organisatie én medewerkers
  • Gecontroleerde omgeving met eindredactiefunctie
  • Gesegmenteerd versturen naar relevante doelgroepen
  • Inclusief bereiks- en gebruiksstatistieken
  • Met mogelijkheid tot gamificatie
  • Met mogelijkheid tot bewezen implementatietraject

Apostle Connect is ontwikkeld met het oog op de Social Shift: een op maat samengestelde methodiek om het enorme communicatiepotentieel van social media optimaal te benutten. Uiteraard kunt u Apostle Connect ook los van de Social Shift gebruiken.

Contact
Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
info@apostle.nl
085 - 8769435

© 2018 Apostle B.V. KvK-nummer: 57449104 Btw-nummer: NL852584362B01

Terms and Conditions