Nieuws en testimonials

Apostle is regelmatig in het nieuws te vinden. Hieronder kun je artikelen en video’s bekijken.

Apostle werkt graag samen als partner van onze klanten. Ondernemen, pro-actief en ambitieus behoren tot onze kernwaarden. In onderstaande testimonials is dit ook terug te lezen.

Apostle werkt graag samen als partner van onze klanten. Ondernemen, pro-actief en ambitieus behoren tot onze kernwaarden. In onderstaande testimonials is dit ook terug te lezen.

Maarten Gielen

Algemeen Directeur bij IBN (grootste bedrijf Noord-oost Brabant)

Het bedrijf Apostle een grote bijdrage geleverd aan het beter profileren van onze organisatie via social media. De gedrevenheid hebben ertoe geleid dat we samen nieuwe wegen zijn gaan ontdekken waaronder het succesvol werven van nieuwe medewerkers via Social Media. Als kers op de slagroom geven we samen vorm aan het opleiden van mensen die het niet vanzelf redden op de arbeidsmarkt tot social media redacteur. Gedreven, deskundig en met het hart op de goede plaats!

Lieselot Rijcken

E-commerce business development manager bij PostNL

Apostle ademt in alles wat zij doen passie in ondernemen, innovatie en verbinden van kennis.
De visie van Apostle op ondernemerschap, altijd vanuit klantbehoeften, maakt Apostle een effectieve social media partner.  De afgelopen jaren hebben we samen successen gerealiseerd.

Met een onuitputtelijke energie en enthousiasme maakt het daarnaast ook nog prettig samenwerken.

Tonny Keijers/h3>

Tonny Keijers, Interim Recruiters UMC Utrecht

Ik realiseer me echt de rijkdom van de mensen die we hebben. We hebben namelijk echt gouden verhalen en daar zijn we trots op!

Contact
Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
info@apostle.nl
085 - 8769435

© 2018 Apostle B.V. KvK-nummer: 57449104 Btw-nummer: NL852584362B01

Terms and Conditions