Trusted by over 98 companies and still counting…

We leveren een bewezen methodiek en werken met uiteenlopende partners in de zorg, bouw en zakelijke dienstverlening. Benieuwd wat zij over ons zeggen? 

Dit zeggen anderen over ons…

 

‘Social is het startpunt van onze marketing geworden’

Centralpoint

Eindelijk een managementmethode die social media zowel strategisch als praktisch op hoog niveau behandelt. Verplichte kost voor elke manager.

Michiel Muller (o.a. oprichter Picnic)

Geweldige, nieuwe manier van denken die feitelijk iedere ondernemer morgen kan implementeren!

Rick van Boekel (o.a. oprichter bol.com Benelux)

Social Shift biedt op eerlijke en inspirerende wijze inzicht in de worstelingen van organisaties met een voortdurend veranderend medialandschap. 

Joost Verhoeven (Universiteit van Amsterdam)

“Met vijftig medewerkers bereiken we per maand zo’n 70.000 professionals op LinkedIn!”

NCOI opleidingen

Een methode voor iedereen die zoekt naar een manier om social media vanuit een integrale en consistente aanpak op te zetten. Ik werd gegrepen door de indringende boodschap om social media vanuit de kern van de organisatie in te zetten.

 

Eli van Beekveld (organisatiedesigner)

We willen vanaf nu structureel top of mind zijn als kennispartner.

Luuk Slaats (Centralpoint)

Niet schieten met hagel, maar op een natuurlijke en authentieke wijze verbinding maken met (potentiële) medewerkers en klanten: een noodzakelijke kanteling voor elke organisatie die zichzelf serieus neemt. Dus kom maar op met die Social Shift!

Mirjam Giesbers (directeur vermogensbeheer Rabobank)

De Social Shift geeft je de juiste handvatten om gestructureerd en strategisch om te gaan met social media 2.0. De eenvoudige en controleerbare stappen in het Social Shift-model geven je als manager houvast om je organisatie wagenwijd open te zetten. Een boeiende balans tussen controle, transparantie en engagement met alle stakeholders binnen en buiten je organisatie.

JA, ik haak aan.

Niels van Druten (general manager Cochlear Benelux)

 

 

Social Shift

BEHAAL JE DOELSTELLINGEN MET SOCIAL MEDIA

 

 

Worstelt jouw organisatie ook met het snel veranderende medialandschap? Begrijpelijk. En herkenbaar. Je doelgroepen zijn namelijk steeds moeilijker te bereiken, terwijl ze wel het nodige van je willen weten. De oplossing? Openheid en authenticiteit. En dat het liefst elke dag.

Prospects, klanten en potentiële werknemers willen immers weten wat je drijfveren zijn, welke medewerkers er achter je logo schuilgaan en hoe het er écht aan toegaat op de werkvloer. Pas dan zijn ze bereid om bij je te kopen of bij je te komen werken. Dat is precies wat je bereikt met de Social Shift.

"De Social Shift is een methodiek waarmee je social media zowel strategisch als praktisch op hoog niveau inzet. Verplichte kost voor elke manager." - Michiel Muller (Oprichter van oa. Tango en Picnic)